Kalender - Kurser og foredrag

Forældremøde om trivsel

Forældremøde om trivsel
DKK 0,00 DKK 0,00 ekskl. moms
Tilføjer til kurven

Glade børn lærer bedst, er mere tolerante, har gode venskaber, trives og er mere kreative. Glade børn tror på sig selv. Den gode nyhed er, at forskning viser, at glæde kan læres!

Kom og få indblik i forskningen om glæde og børn og gå hjem med helt konkrete øvelser, der kan sætte arbejdet med glæden på familiens dagsorden.

En investering i glæden er en investering i dit barn!

Dette foredrag introducerer den positive psykologi og fortæller om de faktorer, vi fra forskningen i positiv psykologi ved, har afgørende betydning for vores trivsel, selvværd og optimismeniveau. Samtidig introducerer Louise en helt konkret metode til, hvordan vi kan arbejde med de faktorer i vores børns liv ved blot at investere 20 minutter om dagen. Louises metode har været udgangspunkt for et større følgeforskningsprojekt, som Louise har forestået med forskningstilknytning til Århus Universitet og Frans Ørsted Andersen.

Resultaterne fra projektet var yderst positive, mærkbare og målbare. Nu har du mulighed for at få indsigt i de positive erfaringer og få konkrete værktøjer med hjem til at sætte glæden på familiens dagsorden.