Din kurv:

Kurven er tom
0varevarer
-0-
Gå til kurv
Opdaterer
Totalpris 0
Opdaterer
Gå til kurv

Glæde og lykke i hverdagen - Kolding

Glæde og lykke i hverdagen - Kolding

Arrangør
Folkeuniversitetet

Sted
Syddansk Universitet, Kolding lokale 31.02 Universitetsparken 1 6000 Kolding

Tidspunkt
13. november 2018, kl. 18:30 -
13. november 2018, kl. 20:15

Gå til tilmelding

Positiv psykologi sætter fokus på at fremme glæde, trivsel, lykke og det gode liv. Med andre ord fokuserer positiv psykologi på de situationer, hvor mennesket har det bedst og anvender dets ressourcer mest konstruktivt og optimalt. Forskningsområdet har sit udspring i en erkendelse af, at psykologien i mange år har fokuseret på de tilfælde, ”hvor tingene går galt”, fx udviklingsforstyrrelser, personlige problemer og psykiske sygdomme – og at psykologien har underprioriteret positive fænomener.

Bliv introduceret til den positive psykologi og få indblik i de grundlæggende teorier, metoder og resultater inden for forskningsfeltet, samt i nogle af de sammenhænge, hvor den positive psykologi kan inddrages. Her får du muligheden for at stille din nysgerrighed og blive inspireret af forskning, der gør en forskel for mennesker.