Din kurv:

Kurven er tom
0varevarer
-0-
Gå til kurv
Opdaterer
Totalpris 0
Opdaterer
Gå til kurv

Kalender - Kompetenceforløb og efteruddannelse

Styrk relationskompetencen

Styrk relationskompetencen

Arrangør
Rundhøjskolen

Sted
Rundhøjskolen Holmevej 200 8270 Højbjerg

Tidspunkt
27. april 2019, kl. 09:00 -
27. april 2019, kl. 13:00

Tilføjer til kurven

Dagen sætter fokus på relationskomptence og relationskompetente handlinger. Vi er alle relationskompetente i større eller mindre grad – især når vi møder de unge i vores arbejde. Men hvad er det helt konkret, der gør det? Og hvilke tilgange og parametre kan vi anvende og ”skrue på” og arbejde med i ønsket om at udvikle vores relationskompetence. Louise Tidmand er tidligere folkeskolelærer gennem 15 år og har arbejdet i både normalklasser, specialklasser og som to-sprogskoordinator. Siden har hun uddannet sig til Cand.pæd.psyk. og er i gang med en Ph.d. i Livsduelighed på Århus Universitet. Louise arbejder tæt sammen med Louise Klinge m.fl. og sammen har de udviklet en relationskompetence-vejleder-uddannelse.