Din kurv:

Kurven er tom
0varevarer
-0-
Gå til kurv
Opdaterer
Totalpris 0
Opdaterer
Gå til kurv

Dine styrker: vejen til den bedste udgave af dig selv

Dine styrker: vejen til den bedste udgave af dig selv

Arrangør
CFD - Center for Døve

Sted
CFD Oktobervej 22 2860 Søborg

Tidspunkt
23. maj 2019, kl. 13:00 -
23. maj 2019, kl. 15:00

Tilføjer til kurven

Vi har alle forskellige styrker, og med udgangspunkt i forskning og den positive psykologi, kan vi lære at identificere vores og hinandens styrker. Vi har alle fem topstyrker, som er dem vi oftest har i spil, og som vi har nemmest ved at bruge. Når vi bruger vores topstyrker, oplever vi trivsel, motivation og autensitet.

Netop brugen af styrkerne er en effektiv løftestang, som vi kan anvende i forbindelse med læring, opbygning af robusthed samt udvikling af hyppigere brug af flere af vores styrker. Styrkerne er vores vej til at være den bedste udgave af os selv.

Eftermiddagen vil byde på masser af konkret viden og øvelser, så du kan få identificeret dine personlige topstyrker og blive klog på, hvordan du kan få dem mere i spil i din hverdag. Vi er med til at skabe tolerance og øget trivsel ved at synliggørelse og gensidig anerkende hinandens styrker.