Din kurv:

Kurven er tom
0varevarer
-0-
Gå til kurv
Opdaterer
Totalpris 0
Opdaterer
Gå til kurv

Udskolingsmøde om turbolæring: Mindset – en nøgle til ungdomsuddannelse

Udskolingsmøde om turbolæring: Mindset – en nøgle til ungdomsuddannelse

Arrangør
Aabenraa Kommune

Sted
TBD

Tidspunkt
19. september 2019, kl. 09:00 -
19. september 2019, kl. 15:00

Tilføjer til kurven

Vores mindset er afgørende for, hvordan vi ser verden, os selv og vores muligheder i verden. Men hvordan kan vi forstå begrebet mindset i pædagogisk sammenhæng? og hvorfor er det vigtigt, at vi i skolen understøtter udviklingen af et Growth mindset/udviklende tankesæt hos vores elever? Det giver Louise Tidmand os indblik i såvel som konkrete værktøjer til, hvordan vi bl.a. gennem feedback til eleverne og didaktiske greb kan udvikle Growth mindset/udviklende tankesæt.Oplæg af Loise Tidmand fra Styrkeakademiet ”Dynamisk tankesæt”