Din kurv:

Kurven er tom
0varevarer
-0-
Gå til kurv
Opdaterer
Totalpris 0
Opdaterer
Gå til kurv

Positive Education

positiveeducation.png

Kort beskrevet, er Positive Education den tilgang til at drive skole på, hvor Læring & Trivsel prioriteres lige højt. Og et helt fantastiske er det, at når vi investerer i elevernes Trivsel og velvære, så Lærer de mere og præsterer bedre akademisk! Positive Education – Positiv Ud-Dannelse er udviklet til Læring i det 21. århundrede, der i høj grad står på dagsordenen i al skoleudvikling i Danmark.

Positive Education er det begreb, som er affødt af massiv forskning gennem de sidste 10-15 år. Et begreb, der dækker over en helhedstilgang til at arbejde med Læring og Trivsel hånd i hånd.

Tilgangen fremme både elevernes trivsel og læring og ikke mindst forebygger den elevernes mistrivsel, så som stress!

I lande som Australien, USA, Kina, England, Holland, Bhutan, Forenede Arabiske Emirater, Indien, Saudi Arabien, Jordan, Israel, Mexico og Peru arbejder man allerede mange steder med Positive Education tilgangen. Hvorfor venter vi i Danmark?

GÅ IKKE GLIP af et inspirerende foredrag eller workshop med DANMARKS FØRENDE EKSPERT på området Louise Tidmand, der giver viden om og indføring i POSITIVE EDUCATION – POSITIV UD-DANNELSE.

Ring eller skriv for et uforpligtende tilbud, der er skræddersyet til netop jeres skole.

mail@styrkeakademiet.dk eller telefon: 60199283