Din kurv:

Kurven er tom
0varevarer
-0-
Gå til kurv
Opdaterer
Totalpris 0
Opdaterer
Gå til kurv

Gå-hjem-møde: Hvordan familien får optimal trivsel, selvværd og glæde

workshop_3.png

Har du overvejet potentialet i at investere i dine medarbejderes familieliv og børn – hvis du investerer i dine medarbejderes familieliv, så får du fokus, overskud og engagement - det kan øge produktiviteten og i sidste ende give dig en konkurrencefordel.

Øget produktivitet

En investering i dine medarbejderes familie ... er en investering i din virksomhed

Jeg skriver til dig for at fortælle om foredraget ”Positiv psykologi i børnehøjde”, som du nu har mulighed for at tilbyde på et gå-hjem-møde til børnefamilier i jeres virksomhed.

Foredraget tager udgangspunkt i forskning indenfor positiv psykologi og giver et helt konkret bud på og værktøj til, hvordan børnefamilier kan øge børnenes og dermed familiens trivsel og følelse af lykke. Ved at sætte fokus på dine medarbejders børns trivsel, bidrager virksomheden til, at medarbejderne trives på hjemmefronten og dermed har mere overskud på arbejdet. Og det er ikke bare en kæk idé – det er forskningsdokumenteret viden! Og dine medarbejdere får gladere børn, der:

- lærer bedre
- er mere tolerante
- får selvværd og optimisme
- er mere kreative

Men hvordan lærer man lykke?

Jo, vi kan med enkle øvelser og teknikker bevidst påvirke netop følelsen af glæde som en vedvarende følelse og ikke bare en spontan midlertidig sindsstemning.

I foredraget giver jeg indblik i forskningen om glæde og arbejdet med de lykkefremmende faktorer, der kan sætte arbejdet med glæden på familiens dagsorden.

Udover at få viden om, hvordan positiv psykologi kan bidrage til børnenes og familiernes liv, er der mulighed for, at alle deltagere til særpris får et eksemplar af bogen ”Min Glade Bog – 25 øvelser, der giver gladere børn og forældre” (værdi: 249 kr.), som indeholder konkrete øvelser, der er lige til at gå til og som har en dokumenteret positiv effekt for børnene og familierne.
Hvad gør du nu?

Introduktionspris for dette inspirerende og lærerige foredrag på to timer + 15 stk. "Min Glade Bog - 25 øvelser, der giver gladere børn og forældre" bøger (Værdi: 3.000 kr.) er blot 7.800,- kr - DU SPARER kr. 1.200.

Ønsker du flere bøger, tilbyder jeg en særpris på bogen ”Min Glade Bog – 25 øvelser, der giver gladere børn og forældre” på kun 160,- kr. pr. bog ved yderligere køb af bøger til deltagerne (Normalpris: kr. 199,-).

 

Varighed: 3 timer inkl. pause

Underviser: Louise Tidmand

Pris: 9.800 ekskl. moms og transportomkostninger (Statens takster+udgifter til færge og bro)