Din kurv:

Kurven er tom
0varevarer
-0-
Gå til kurv
Opdaterer
Totalpris 0
Opdaterer
Gå til kurv

Lego® Serious Play® Workshop - Robuste fællesskaber på arbejdspladsen – 6 timer

LEGOUPV2.jpeg

Går stress udover jeres arbejdsfællesskab? Får en travl hverdag fokus væk fra, at du trives, så du kan smitte kollegaerne med det?

Nogle steder er arbejdsfællesskabet hårdt ramt af stress; stress over mængden af arbejdsopgaver og en stresset hverdag, som hæmmer teamdynamik og dermed også det tværfaglige samarbejde.

Følelsen af meningsfyldthed og en mission med at stå op om morgenen, at vi er en del af et fællesskab, og at vi bidrager med og til noget, der er større end os selv, er afgørende for din motivation og dit engagement. På dette kursus får du og dine kollegaer værktøjerne og indsigt i egne og kollegaernes styrker og forståelse for, hvordan I kan kombinere dem til et robust fællesskab på en arbejdsplads, hvor I oplever trivsel og mening.

Kerneopgaven på en arbejdsplads er omgivet af en verden med stigende kompleksitet og uforudsigelighed. For hver medarbejder indebærer det stress og underskud, som mange oplever, at fokus flyttes væk fra den produktive erfaringsudveksling, innovation i processerne, opfindsomhed og kreativitet og sparring. Det kræver en samlet indsats og tid til, at alle bidrager til en endnu bedre hverdag og den vigtige fællesskabsfølelse.

Denne workshop sikrer, at alle går fra kurset med forståelsen for, at ledelse, kollegagrupper og individer alle har et ansvar og en mulighed for at tilvejebringe et stærkt fællesskab på arbejdspladsen ved at synliggøre dine og dine kollegaers evner og styrker og give jer en fælles mulighed for at kombinere dem på en arbejdsplads, hvor du og dine kollegaer oplever fællesskab, trivsel, faglig dynamik og sparring på et højere niveau.

… og der er mere!

Vi afslutter dagen med en konkret handleplan og tre formulerede og nedskrevne tiltag, som skal sikre forankringen og engagement til opgaven fra alle parter i organisationen.

Alle kurser skræddersyes til den enkelte kundes øvrige arbejde og tiltag.

Varighed: 6 timer inkl. pause.

Underviser: Louise Tidmand og Claus Hermansen(certificerede Lego® Serious Play® instruktører)

Pris for lukkede kurser: 21.900 ekskl. moms og transportomkostninger (Statens takster+udgifter til færge og bro)

Kurset gennemføres ved 10 tilmeldte. Kurset er normeret til 30 deltagere. Yderligere deltagere koster kr. 2.000/deltager.