Din kurv:

Kurven er tom
0varevarer
-0-
Gå til kurv
Opdaterer
Totalpris 0
Opdaterer
Gå til kurv
workshop_3.png

STYRKESPILLET

- 3 timers styrke-workshop

Deltag i en sjov og lærerig workshop på 3 timer, der giver dig indsigt i dine egne styrker samt viden om og øvelse i at spotte andres styrker. Workshoppen byder på oplæg og introduktion til STYRKESPILLET. Et spil, der på en sjov og kreativ måde sætter styrkerne i fokus og i spil gennem små historiefortællinger fra vores liv og hverdag.

Du går fra denne workshop med bevidsthed om din egen styrkeprofil og du ved, hvordan du kan få dine egne styrker mere i spil i din hverdag, og hvordan du spotter andres styrker.

Hvad er styrker?

Arbejdet med styrker er blevet til inden for den positive psykologi. Styrkerne er udtryk for det, der giver os energi og motivation indefra. Styrker giver os troen på, at vi kan nå længere, klare mere og tror mere på os selv. Når vi er bevidste om vores styrker og har lært at bruge dem i vores hverdag, viser forskning, at vi øger vores trivsel, selvværd og glæde.

Har du lyst til at høre mere, så kontakt os her ...

d. 19. april 2017 kl. 19.00 følger TV2 Nyhederne op på deres reportage om stress blandt skoleelever. Du kan se et indslag om Hugo fra UngdomsCenter Vejle, der har opnået store fremskridt med Styrkeakademiets livsduelighedsmateriale LIVSPARAT. UngdomsCenter Vejle og Odense kommunes 10. klassecentre deltager i Louise Tidmands Ph.D. om livsduelighed. Hvis du har interesse i programmet, er du velkommen til at kontakte os på telefon 60 19 92 83 eller se mere på www.livsparat.com. Har du interesse i at være pionér-kommune med deltagelse i Ph.D.'en for på den måde at deltage i tilvejebringelsen af viden om, hvordan vi arbejder med de unges stress og robusthed, kan du læse mere hér eller kontakte os på mail@styrkeakademiet.dk eller telefon 60 19 92 83.

Se indslaget på tv2.dk hér ...

 

Varighed: 3 timer

Pris/deltager: kr. 1.500 - ved to samtidige tilmeldinger er samlet pris kr. 2.500.

Kurset gennemføres ved 12 tilmeldinger.

Varighed: 3 timer

Pris/deltager: kr. 1.500 - ved to samtidige tilmeldinger er samlet pris kr. 2.500.

Kurset gennemføres ved 12 tilmeldinger.