Gå til varekurven

5.-7. april: Få mere Trivsel og Overskud -med dine Styrker i spil

20180906_125552.jpg

Få mere Trivsel og Overskud – med dine styrker i spil

Var det noget for dig med en hel weekend på smukke skønne Ærø med fokus på dig, din trivsel og dine styrker? Så læs videre….

Med udgangspunkt i den nyeste forskning og ældgammel viden, sætter vi fokus på de almenmenneskelige 24 karakterstyrker, som vi alle har i større eller mindre grad. Alle mennesker har en personlig styrkeprofil med 5 topstyrker – og når vi får dem i spil i vores liv og hverdag øger det vores trivsel, motivation og velvære betydeligt. En topstyrke er ikke (nødvendigvis) det samme som en færdighed eller kompetence, men derimod en indre styrke som gør, at vi kommer i flow og trives. Du kan nu lære, hvordan din styrkeprofil ser ud, og hvordan du får dine topstyrker mere og bedre i spil, så du vil opleve mere trivsel og overskud og blive mere robust. Styrkearbejdet kobler vi sammen med den nyeste forskning i, hvad det er for andre faktorer og små handlinger i vores hverdag, der bidrager til vores trivsel og til vores overskud. Vi sætter fokus på trivselsfremmende faktorer og her får du også din personlige profil og program med øvelser, der sikrer at du kender og kan bruge dine personlige strategier for og til mere trivsel og overskud.

I denne weekend skal vi arbejde både individuelt og sammen omkring, hvad der er vigtigt for dig, hvordan du kan bringe dine topstyrker mere i spil i dit liv. Formen er en blanding af oplæg, øvelser, refleksioner, walk&talk, kreative opgaver 😊

Det er ikke terapi – der er fokus på at se frem og på, at du med forskningsbaserede værktøjer kan øge din trivsel og få mere overskud i hverdagen.

Program:

Fredag d. 5. april, fra kl. 15-19.30: ankomst til Ærø. Vi henter dig ved færgen hvis du ikke er i bil. Kaffe, mulighed for fælles gåtur, let aftensmad og indkvartering i ene-værelse (med mindre I kommer 2 sammen, så kan I få værelse sammen)

Kl. 19.30-21.30: Oplæg om trivselsfremmende faktorer- forskning og konkret praksis.

Lørdag d. 6. april fra kl. 7.00-9.00: Mulighed for fælles gåtur, morgenmad.

Kl. 9-12: Intro til styrkerne og opstart af styrkeworkshop.

Kl. 12-13: Let frokost

Kl. 13-14: Afslapning

Kl.14 – 17: Styrkeworkshop fortsat inkl.  kaffepause

Kl. 18-19: Aftensmad

Kl. 20-21: Afslutning på Styrkeworkshoppen

Søndag d. 7. april fra kl. 7-9: Mulighed for fælles gåtur, morgenmad

Kl. 9-11: Opsamling og afslutning på weekenden

Pris: Fre-søn med fuld forplejning, undervisning, Kursusmappe, 1 sæt styrkekort, Personligt trivselsprogram og personlig styrkeprofil og bogen ”Lykkelig som bare pokker”: I eneværelse: 3200 kr. I delt dobbeltværelse: 2700 kr pr. person.

Kun styrkeworkshop lørdag med forplejning: 1.700 kr.

Mulighed for tilkøb af zoneterapi: 200 kr. for 45 min.

Undervisere:

Louise Tidmand og Rikke Bille.

Louise er pædagogisk leder i StyrkeAkademiet, forfatter og Ph.d. stud. ved Aarhus Universitet. Se mere på www.styrkeakademiet.dk

Rikke er pædagogisk konsulent og underviser. Se mere her: www.rikkebille.dk

Hvor: Skøn gammel gård fra 1893 på Ærø med højt til loftet, moderne bekvemmeligheder og stor have. Havet er 1½ km væk. Der er stort atelier.

Mange hilsner fra

Louise & Rikke

Mail til rikkebille@hotmail.com for tilmelding og nærmere info.