Gå til varekurven

ADHD efterårskonference med fokus på børn og unge

ADHD efterårskonference med fokus på børn og unge
DKK 0,00 DKK 0,00 ekskl. moms
Tilføjer til kurven

Livsduelighed i det 21. århundrede – hvad og hvordan?

Der tales meget om livsduelighed og livsmestring, men hvad er det anno 2019? og hvordan kan vi undervise i det ud fra et ressourceperspektiv?
Louise Tidmand kommer med et bud på dette, der tager udgangspunkt i hendes forskning og ph.d. og i hendes 15 år som underviser i folkeskolen.

Titel på temaspor og kort beskrivelse:
ADHD i et styrkeperspektiv - Styrkeworkshop
I alle mennesker bor masser af styrker, ressourcer og potentialer, uanset om man har ADHD, ADD eller lign. Forankret i forskning kan vi konkret arbejde med de universelle 24 karakterstyrker og se os selv og hinanden i et styrke- og ressourceperspektiv. Vi går fra mangelsyn til ressourcesyn, og på workshoppen får du konkret viden om og værktøjer til HVORDAN.

Louise Tidmand tager bl.a. afsæt i sin egen forskning på området og introducerer konkrete materialer, der viser vejen til at få overblik over egne TopStyrker, den styrkebaserede dialog, Uddannelse/Job & Styrker, robusthed, trivsel og selvværd m.m.