Gå til varekurven

Teknologisk Institut: Chefsekretærernes Dag

Teknologisk Institut: Chefsekretærernes Dag
DKK 0,00 DKK 0,00 ekskl. moms
Tilføjer til kurven

Din rolle er i rivende udvikling og forventningerne til dine arbejdsområder er stigende. For at matche fremtidens krav skal du lede dig selv, have generalistevner og være sparringspartner.

Chefsekretærens nye kompetencer

Konferencens 2 dage sætter fokus på konkrete værktøjer, der kan hjælpe i en travl hverdag samt de nye muligheder der åbner sig for chefsekretærens stilling, når kalenderstyring og referater ikke længere behøver at fylde så meget. Koordinering, generalistevner og servicemindedhed er stadig nødvendige kompetencer, men ønsker du at udvikle dig mere i retning af sparringspartner, faglig koordinator eller projektansvarlig er det for mange en mulighed i dag.

Målet med konferencen er at gøre dig bevidst om din rolle i organisationen og synliggøre hvor dine styrker og engagement kan forbedre virksomheden. Derudover vil du få en masse konkrete redskaber og opdateringer indenfor netop dit felt, som du kan bruge med det samme.

Få indblik i din rolle som omdrejningspunktet i din virksomhed på denne to-dages konference med faglige indlæg og workshops, der giver dig indsigt og konkrete redskaber.

Indhold

  • Din rolle i organisationen – lær at navigere i spændingsfeltet mellem chef og kolleger
  • Styr selv samarbejdet – forstå energiniveauer og undgå stress
  • Hvad tænker chefen? – forstå chefens beslutninger og hjælp med implementering og forandring
  • Konkrete værktøjer: Kommunikation, konflikthåndtering og indblik i de nyeste sprogregler