Kalender - Kurser og foredrag

Positiv psykologi og Læring

Positiv psykologi og Læring
DKK 0,00 DKK 0,00 ekskl. moms
Tilføjer til kurven

JA ... lykke er noget, man kan lære!

Dette foredrag stiller skarpt på, hvordan vi konkret kan arbejde med trivsel, selvværd, selvtillid, optimisme og positivitet med vores børn ved at investere 10 minutter om dagen!

Jeg har arbejdet som foredragsholder omkring brugen af positiv psykologi i børnehøjde i nogle år i forskellige sammenhænge. Jeg introducerer nu et foredrag om glædesarbejdet i børnefamilier og resultaterne af et større følgeforskningsprojekt, der kortlægger effekten omkring arbejdet med positiv psykologi og børn, som jeg har gennemført på syv skoler på Sjælland i 2012. Dette følgeforskningsprojekt har haft forskningstilknytning til Frans Ørsted Andersen, professor, Ph.d.

Resultaterne er rigtig spændende, og dokumenterer, at med de rette værktøjer kan børn lære "at være lykkelige", opnå højt selvværd, øget trivsel og blive optimister. Resultaterne støtter op om de sidste 25 års psykologisk og samfundsvidenskabelig forskning, som viser, at:

  • lærer bedst.
  • har tillid til verden og til egne muligheder i verden.
  • har en positiv selvoplevelse og derfor præsterer de bedre akademisk.
  • tænker mere kreativt.
  • er mere fleksible i problemløsning.
  • er bedre til at se ting i et større perspektiv.
  • er bedre til at håndtere modgang, afvisninger og stress.

"Positiv Psykologi i børnehøjde" er et foredrag for forældre/lærere/pædagoger, der handler om positiv psykologi i teori og i praksis. Alle går fra foredraget med viden og indsigt og med konkrete øvelser, som er lige til at gå til.