Gå til varekurven

Min Glade Bog - 25 øvelser, der giver gladere børn og forældre

Min Glade Bog - 25 øvelser, der giver gladere børn og forældre

Min Glade Bog - 25 øvelser, der giver gladere børn og forældre
DKK 250,00 DKK 200,00 ekskl. moms
Tilføjer til kurven

"Min Glade Bog - 25 øvelser, der giver gladere børn og forældre" er et konkret materiale til forældre og deres børn med 25 øvelser, der alle har fokus på at lære sig optimisme, at have fokus på det positive, at skabe positive tankemønstre og derved mere glæde i sit liv. Og det tager kun 20 minutter om dagen!

Børnehaveklasseforeningen skrev bl.a.: "Selv om vi alle i bund og grund tænker positivt i vores daglige arbejde, giver bogen det lille kick, så vi målrettet fokuserer på det positive og dermed giver børnene et synligt redskab til at arbejde videre med det positive. Dette giver det enkelte barn et styrket forhold til læring, trivsel, selvværd og selvtillid."

Læs Børnehaveklasseforeningens anmeldelse hér ...

Bogen er i sin sproglige udformning udarbejdet til børn mellem 8-13 år. Men øvelsernes formål har ingen aldersgrænse.

Bogen har et mindre teoriafsnit til de voksne, en introduktion til arbejdet for børnene og er ellers udarbejdet som en arbejdsbog, så den er lige til at gå til.

Bogen tager udgangspunkt i glæden som den kæmpe ressource, der styrker det enkelte barn i forhold til læring, trivsel, selvværd og selvtillid.

I 2012 fungerede bogen som intervention i et følgeforskningsprojekt med Louise Tidmand som projektleder og med tilknytning til Frans Ørsted Andersen og Center for Grundskoleforskning ved Aarhus Universitet. Læs de spændende resultater fra forskningsprojektet hér ...

Bogen anvendes også i AKT eller PPR.

ISBN: 978-87-994973-0-0