Gå til varekurven

Min Glade Bog i Skolen - Få glæden ind i klasseværelset på 25 dage, undervisningsvejledning

Min Glade Bog i Skolen - Få glæden ind i klasseværelset på 25 dage, undervisningsvejledning

Min Glade Bog i Skolen - Få glæden ind i klasseværelset på 25 dage, undervisningsvejledning
DKK 375,00 DKK 300,00 ekskl. moms
Tilføjer til kurven

"Min Glade Bog i Skolen - få glæden ind i klasseværelset på 25 dage" er et velafprøvet materiale,der øger elevernes og klassens trivsel, selvværd og optimismeniveau. Materialet indeholder øvelser, der bevidstgør eleverne om og giver dem værktøjerne til selv at påvirke deres niveau af glæde og udvikle positive og ressourcegivende tankemønstre. Materialet giver en teoretisk introduktion til baggrunden for at arbejde med glæde og vores tanker, og det viser eleverne i praksis, hvordan vores tanker virker. Det lærer eleverne, at vi selv er herre over vores tanker - og at vi altid har et valg.

I 2012 fungerede bogen som intervention i et følgeforskningsprojekt med Louise Tidmand som projektleder og med tilknytning til Frans Ørsted Andersen og Center for Grundskoleforskning ved Aarhus Universitet. Læs de spændende resultater fra forskningsprojektet hér ...

Materialet tager sit udgangspunkt i forskningen inden for den positive psykologi. At have en positiv indstilling til livet og sig selv, at være bevidst om at fokusere på det positive giver helt automatisk et øget selvværd, en øget livsglæde og derved et godt udgangspunkt for læring. Og som alt andet, kan det læres ved bevidst at arbejde med bl.a. de øvelser og teknikker, som præsenteres i dette materiale.

"Min Glade Bog i Skolen - få glæden ind i klasseværelset på 25 dage" består af en lærervejledning, en elevbog (flergangsbog) og et arbejdshæfte (engangsmateriale). Materialet indeholder 25 øvelser, og der kan arbejdes med det i en intensiv periode eller over en længere periode Materialet lægger op til inddragelse af forældreressourcen, men dette er dog ikke en nødvendighed.

Lærervejledningen består af et teoretisk afsnit og en indføring i arbejdet med positiv psykologi og læring. Derudover indeholder lærervejledningen en detaljeret introduktion til hver øvelse med indhold, mål og forslag til organisering af øvelsen samt opfølgning på hver øvelse.

Hent udvalgte øvelser til gennemsyn hér ...

"Min Glade Bog i Skolen - få glæden ind i klasseværelset på 25 dage" er et undervisningssæt bestående af:

  • elevbog
  • arbejdshæfte
  • lærervejledning
  • A2-plakat med trivselsfremmende faktorer

I 2012 fungerede materialet som intervention i et følgeforskningsprojekt med Louise Tidmand som projektleder og med tilknytning til Frans Ørsted Andersen og Center for Grundskoleforskning ved Aarhus Universitet. Læs de spændende resultater fra forskningsprojektet hér ...

Læs Børnehaveklasseledernes boganmeldelse hér ...

"Min Glade Bog i Skolen" anbefales af Socialstyrelsen og anvendes i PALS-skolernes curriculum for mental sundhed - læs mere hér.

ISBN: 978-87-994973-5-5