Gå til varekurven

Styrkekasse løsning 4

Styrkekasse løsning 4
DKK 2.373,75 DKK 1.899,00 ekskl. moms
Tilføjer til kurven

Styrkekasserne – Styrkerne i bevægelse og spil

Savner du et seriøst indhold til den understøttende undervisning? Så kunne dette materiale være løsningen! Vores seneste udgivelse er 12 styrkekasser, der indeholder 12 forskellige øvelser, der præsenterer de 24 styrker igennem leg, bevægelse og spil.

Styrkerne i bevægelse og spil er en del af Styrkeserien, der sætter særlig fokus trivsel og på det ressourceorienterede arbejde med eleverne og er vores bud på, hvordan den understøttende undervisning kan bidrage fagligt og målstyret til elevernes alsidige og personlige udvikling, såvel som til inddragelse af bevægelse i undervisningen på en måde, hvor bevægelse bliver mere end blot en løbetur eller en gang rundbold.

Materialet er lige til at gå til, og det kræver ingen forudgående viden om styrkearbejdet. Materialet er nærmest forberedelsesfrit, men der følger selvfølgelig en lærervejledning og kopiark med. Tag evt. spillene under armen og eleverne ud i det fri til sjov og underholdende læring! 

Løsning 4 sætter især op til en narrativ tilgang til at arbejde med styrkerne. For at læse mere om styrkespillet se her (6-10 år) eller her (fra 11 år).

Når vi er bevidste om vores styrker og lærer at bruge dem, viser forskning, at vi øger vores trivsel, selvværd og glæde. Og bevidstheden om hinandens styrker øger tolerancen og giver et mere harmonisk familieliv.

Styrkespillet er et underholdende spil, som lader dine medspillere og dig selv lære meget mere om vores styrker og vores historier.

Spillet handler om at fortælle og lytte til historier fra vores hverdag og blive klogere på vores styrker. Hvis du kender dine styrker, så viser forskningen, at du får mere selvværd, mere energi, mere robusthed og mindre stress.

Er du bevidst om dine styrker, så kan det hjælpe dig til at løse dine opgaver bedre og du vil opleve at blive mere lykkelig.

Psykiatrifonden anbefaler Min Styrkebog og Styrkespillet til brug i Folkeskolen - se mere hér ...

Se indslag om Styrkespillet på tv2.dk hér ...

Pakken består af:

6 styrkespil (der er 4 elever per spil)