Gå til varekurven

Styrkespillet - fra 11 år

Styrkespillet - fra 11 år
DKK 500,00 DKK 400,00 ekskl. moms
Tilføjer til kurven

Når vi er bevidste om vores styrker og lærer at bruge dem, viser forskning, at vi øger vores trivsel, selvværd og glæde. Og bevidstheden om hinandens styrker øger tolerancen og giver et mere harmonisk familieliv.

Styrkespillet er et underholdende spil, som lader dine medspillere og dig selv lære meget mere om vores styrker og vores historier.

Spillet handler om at fortælle og lytte til historier fra vores hverdag og blive klogere på vores styrker. Hvis du kender dine styrker, så viser forskningen, at du får mere selvværd, mere energi, mere robusthed og mindre stress.

Er du bevidst om dine styrker, så kan det hjælpe dig til at løse dine opgaver bedre og du vil opleve at blive mere lykkelig.

Psykiatrifonden anbefaler Min Styrkebog og Styrkespillet til brug i Folkeskolen - se mere hér ...

Styrkespillet findes i to udgaver; 6-10 år og Fra 11 år.

d. 19. april 2017 kl. 19.00 følger TV2 Nyhederne op på deres reportage om stress blandt skoleelever. Du kan se et indslag om Hugo fra UngdomsCenter Vejle, der har opnået store fremskridt med Styrkeakademiets livsduelighedsmateriale LIVSPARAT. UngdomsCenter Vejle og Odense kommunes 10. klassecentre deltager i Louise Tidmands Ph.D. om livsduelighed. Hvis du har interesse i programmet, er du velkommen til at kontakte os på telefon 60 19 92 83 eller se mere på www.livsparat.com. Har du interesse i at være pionér-kommune med deltagelse i Ph.D.'en for på den måde at deltage i tilvejebringelsen af viden om, hvordan vi arbejder med de unges stress og robusthed, kan du læse mere hér eller kontakte os på mail@styrkeakademiet.dk eller telefon 60 19 92 83.

Se indslaget på tv2.dk hér ...