Kickstart trivslen i din virksomhed og få energien tilbage efter Corona-nedlukningen

Happy

Der er evidens for, at arbejdsglæde og trivsel på arbejdspladsen hænger uløseligt sammen med produktivitet og det, at få løst arbejdsopgaverne med god kvalitet –uanset hvilket fagområde og type arbejdsplads, der er tale om.

Investeringen i dine medarbejderes trivsel og en oplevelse af en god arbejdsplads er blevet endnu mere vigtig nu, med de arbejdsrestriktioner, COVID-19 har medført. Mennesker, der trives mindre kan opleves i virksomheden som mere irritabilitet, mindre fleksibilitet og manglende energi hos medarbejdere. Det er helt naturligt, for Corona-udfordringerne har gjort det vanskeligere at kunne trives for mange – hjemmearbejdspladser, markante begrænsninger i frihed og fravær af kolleger har betydning for os mennesker, og det påvirker os, at vores relationsradius begrænses til online møder i en længere periode.

På opfordring har Styrkeakademiet nu derfor udvidet arbejdsfeltet til også at omfatte tilbud om trivselsforløb for erhvervslivet – direkte relateret til de eftervirkninger, Corona-nedlukningerne har medført. Vi har i over 10 år arbejdet med børn og unges trivsel med dokumenterede resultater og Styrkeakademiets store viden om trivselsfremmende faktorer, har flere af vores samarbejdspartnere efterspurgt i kurser. Den efterspørgsel har vi nu imødekommet og udviklet indhold, der egner sig til voksne professionelle på arbejdspladsen.

Vi kan hjælpe virksomheden i processen med at komme retur på arbejdspladsen med en energi og et engagement, der giver et kickstart og øget lønsomhed.

Så vil I vide mere om det nyeste indenfor motivationsforskning, positiv psykologi, relationskompetence, mental robusthed, flow og livsduelighed for medarbejdere i en verden, som accelererer skræddersyet, konkret og handlingsplanen til at at implementere det i virksomhedens hverdag, så overvej at kickstarte din virksomhed med os. Alt undervisning sker ud fra evidensbaseret forskning om, hvordan mennesker trives.

Vi kan tilbyde alt fra kursusforløb (2-3 dage) til kickstart-dage (6 timer) eller få en smagsprøve på et gå-hjem-møde (2 timer). Kontakt os, så vi sammen finder den helt rigtige trivselsstrategi for din virksomhed.

Vi har igennem årene samarbejdet med en lang række kommuner, private organisationer, universiteter og private virksomheder omkring børn og unge, og vil nu med dette tiltag give vores bidrag til at komme godt videre efter pandemiens markante ændringer i arbejdslivet for en lang periode.

Referencer: