Gå til varekurven

Kalender - Kurser og foredrag

Livsduelighed i det 21. århundrede

Livsduelighed i det 21. århundrede
DKK 0,00 DKK 0,00 ekskl. moms
Tilføjer til kurven

I en tid hvor mange unge oplever præstationspres, stress, angst og depression, tales der meget om Livsduelighed, Trivsel og Robusthed. Men hvordan kan vi forstå disse begreber i det 21. århundrede? Hvordan kan vi i den pædagogiske praksis arbejde forebyggende og udvikle de unges Livsduelighed, Trivsel og Robusthed? Ph.d. Louise Tidmand giver i dette oplæg konkrete bud på tilgange og værktøjer fra sin interventionsforskning og pædagogiske praksis med afsæt i den fælles forståelse af begreberne, den styrkebaseret tilgang, feedback og Growth Mindset.

UC Holstebro laver en dag den 4. august, hvor alle medarbejdere på Uddannelsescenter Holstebro samles (UCH) i Musikteatret. Kort fortalt så underviser vi elever på 10. klasse, erhvervsuddannelser og de to gymnasieretninger HHX og HTX + efteruddannelse indenfor alle vores områder: fødevarer, business, teknologi, transport og byggeri.

Dagen består af to sessions, hvor der bliver 3 forskellige oplæg.