tilkampmodkedsomhed.png

På alle danske skoler og ungdomsuddannelser sidder der elever, der keder sig så meget og så ofte, at det er en konkret trussel mod deres trivsel og læring! Først for nylig er vi blevet klar over dette kedsomhedsfænomen, der ofte udtrykkes gennem uhensigtsmæssig adfærd. Det drejer sig om hver 3.-4. elev i hver klasse! Det gode er, at vi NU, med forskning i ryggen, kan gøre noget ved kedsomheden og helt konkret motivere og engagere vores elever og samtidig øge deres læring

Det handler IKKE OM AT LÆRERNE NU SKAL VÆRE STAND-UP KOMIKERE!

Book et foredrag eller en workshop og lær, hvordan i på jeres skole kan gå til Kamp mod Kedsomhed – og samtidig øge motivation, engagement og trivsel for alle elever.

Gå ikke glip af muligheden for at få engagerede og motiverede elever.

Se introvideoen om Til Kamp mod Kedsomhedwww.styrkeakademiet.dk

Louise Tidmand er medforfatter til bogen Til Kamp mod Kedsomhed. Louise har selv arbejdet som lærer i folkeskolen i 15 år. Hun forsker nu i Livsduelighed hos børn og unge med sin Ph.d. på Aarhus Universitet og arbejder som pædagogisk leder i Styrkeakademiet.

Varighed: 6 timer inkl. pause.

Underviser: Louise Tidmand

Pris: 25.000 kr. ekskl. moms og transportomkostninger (Statens takster+udgifter til færge og bro). Kurset gennemføres ved 10 tilmeldte.